Klantenservice

 

Bestellen
U kunt producten bestellen door deze toe te voegen aan uw winkelmandje. Vervolgens kunt u doorgaan met winkelen door hier op te klikken, of u kunt gelijk door naar de beveiligde kassa waar u kunt afrekenen.Heeft u nog geen account? Meld u zich dan aan, zodat u bij het  volgende bezoek nog sneller door het afrekenproces kunt gaan. Slim, snel, simpel en veilig!
 
Verzending
De verzending wordt verzorgt door DPD en PostNL.
Hoe lang duurt de verzending/levering? Voor de levertijden houden wij 2 dagen aan, dit omdat er veel aanbieders zeggen; "vandaag besteld, morgen in huis"  maar veelal wordt dit niet gehaald.
Dus teleurstelling! Men is altijd afhankelijk van een derde partij, de transporteur of leverancier.
Daarom hebben wij een levertijd van 2 a 3 dagen, mocht u het product toch de volgende dag ontvangen bent u helemaal blij!

Retourzendingen en garanties
Volgens de Wet Kopen op Afstand heb je na het doen van aankopen via internet het recht op een bedenkperiode van 14 werkdagen na aflevering van het product. Dit wordt ook wel de zichttermijn of afkoelingsperiode genoemd. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

Checklist voor het retourneren van een product dat valt binnen de 14 dagen geld terug garantie:
• Het product is ongebruikt, zonder enige door de klant veroorzaakte schade.
• Het product moet in zijn originele, onbeschadigde verpakking verkeren zonder zichtbare tekenen van open scheuren, onbevoegd gebruik van plakband of enige andere vorm van stickers. Het product moet over alle veiligheid –en beveiliginglagen, en originele commerciële notities en instructies beschikken. Er wordt € 10,- in rekening gebracht als de originele verpakking beschadigd of gescheurd is of poststickers direct op de verpakking zijn geplakt.
• Alle bijbehorende accessoires, onderdelen en gereedschappen moeten samen met het product worden geretourneerd.
• Afgedrukt en compleet ingevuld retourformulier is toegevoegd in de doos met het product.

Zodra wij het pakketje in goede staat ontvangen en beoordeeld hebben, zullen wij jouw aankoopbedrag terugstorten.

Retourneren
1.Print het retourformulier. Je kunt het formulier opvragen via info@slimgereedschap.nl.
2.Vul het retourformulier in. Zorg ervoor dat alle benodigde informatie ingevuld wordt op het retour formulier. Knip het retour label uit de onderkant van het formulier.
3.Pak je product goed in. Pak je producten in een stevige doos in, met het ingevulde retourformulier erbij gevoegd, bevestig het gedrukte label met het retour adres op je pakket. NB: Zorg ervoor dat de verpakking stevig genoeg is om tijdens het retour proces goed te blijven. Zorg daarbij dat de originele verpakking van het product intact blijft tijdens het transport.
4.Verstuur je retour. Houd een bewijs van verzending totdat je een automatische mail van ons ontvangt hebt dat we je retour goed ontvangen hebben, een bewijs van registratie van het retour.

Ruilen
Ruilen van een artikel geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent.

Defecte producten

Mocht het geval zijn dat je een defect of beschadigd product ontvangt, zullen wij onze uiterste best doen het probleem zo snel mogelijk af te handelen. In de meeste gevallen zullen we ofwel een reparatie aanbieden of, indien dit niet mogelijk is zullen wij het product met hetzelfde of een gelijkwaardig model vervangen. In het geval de vervanging niet mogelijk is, zullen wij het volledige bedrag van de bestelling retourneren.
In geval van defecte producten dien je altijd contact op te nemen met onze klantenservice.

Retourverzendkosten
De retourverzendkosten in verband met de teruggave voor de gevallen dat je defecte goederen heb ontvangen, of in geval van de bedenktijd, zijn voor koper.

Terugbetaling
Zodra jouw pakket is ontvangen gaan wij over tot terugbetaling. Hiervan krijg je een bevestiging per e-mail. Dit kan van 3 tot 7 werkdagen duren. Als je de hele bestelling terugstuurt, krijg je het hele bedrag inclusief bezorgkosten teruggestort. Als je een deel van de bestelling terugstuurt, krijgt je alleen dat deel teruggestort.
Het bedrag wordt altijd teruggestort naar de rekening waarmee de oorspronkelijke bestelling geplaatst is.
Voor meer informatie wordt verwezen naar de voorwaarden van onze Algemene verkoopvoorwaarden.

Garantie

Standaard zit er op al onze producten 1 jaar garantie, met uitzondering van de SPC diagnose scanner. (5 jaar)

Betaalmogelijkheden
Als particulier heeft u de mogelijkheid om via de gebruikelijke betaalmogelijkheden te betalen zoals: IDEAL, PayPal, creditcard, Mister Cash, Bancontact en Direct Ebanking. Alleen als bestaande en ingeschreven onderneming heeft u ook de mogelijkheid om te betalen via factuur.

Slimgereedschap.nl's Privacy Policy
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.      
Zodra u de website Slimgereedschap.nl bezoekt worden alle gegevens via een versleutelde verbinding verstuurdt.                            Logo SSL
Er wordt gebruik gemaakt van één van de modernste technieken; de Secure Socket Layer.
Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Slimgereedschap.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.
Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.
Slimgereedschap.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.


  Email   Contactgegevens:
     Slimgereedschap.nl
     T. Geertswei 60
     8915 HL te Leeuwarden
     info@slimgereedschap.nl